Tapiolan Venekerhon kerhosaari Grimsholm sijaitsee (59°58'46.7"N 24°30'25.6"E) Kirkkonummen vesialueella Porkkalanniemen itäpuolella n. 15 mpk:n päässä kotisatamastamme. Grimsholmin palveluihin kuuluvat mm. laiturit, poijut ja kalliokoukut kiinnittymistä varten, sauna, WC sekä grillirakennus.

 

Grimsholm

Vie hiiriosoitin kuvan päälle niin saat merikortin näkyviin

 

Grimsholmin tunnistaa jo kaukaa sen itäkärjessä sijaitsevasta linjataulusta sekä pohjoisrannassa liehuvasta venekerhomme viiristä. Sinne pääsee joko ulkokautta 9 m väylää tai sisäkautta turvallisesti suojaista "Puutarhaväylää" pitkin, joten kaikilla jäsenillämme on mahdollisuus hyödyntää saarikohdettamme veneen koosta riippumatta.1

Saaressa voi telttailla, onkia ja viettää vapaa-aikaa vain rentoutuen. Halutessaan voi puuhastella vaikka jonkin rakennuskohteen parissa - aina pientä askaretta tekevälle löytyy. Toivomme kerholaisten antavan palautetta Grimsholmin kehittämisestä ja käyttävän saarta hyväkseen.

 

Grimsissä kerholaisia ja heidän vieraitaan odottaa suojaisa grillikota upein näköaloin ulkopöydällä varustettuna, kaksi tukevaa laituria peräpoijuineen, sauna josta saa makoisat löylyt, ranturi, jolla, puucee sekä tietenkin saaren tarjoama rauha. Muistutukseksi, että ruoka ja juomatarpeittensa lisäksi jokainen tuo tarvitsemansa hiilet, sytytysnesteen, (saunapuut) sekä makean löylyveden tullessaan.

Pienveneilijöille muistutukseksi, saaren pääse myös suojaisaa ns. puutarhaväylää pitkin joka on jo elämys sinänsä. Tulevaisuudessa on tarkoitus suunnitella mahdollisia virikkeitä saaren käyttöasteen kohentamiseksi, joten kaikki hyvät ideat ovat tervetulleita.

Lue myös nämä (vain sisäänkirjautuneille jäsenille):


Saari-isäntä

Haahka